Ochrana osobních údajů

Úplné znění podmínek nakládání s osobními údaji společností Alchimika, s.r.o.

Společnost Alchimika, s.r.o., se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud jí je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě anket, registrace, soutěží apod.

Společnost Alchimika, s.r.o., se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě se výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Právo na informace
Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který poskytl osobní údaje společnosti Alchimika, s.r.o., právo podat písemnou žádost společnosti Alchimika, s.r.o., o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm společnost Alchimika, s.r.o., zpracovává. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme.

Cookies
Tato prezentace někdy využívá cookies – malé textové soubory, které se v závislosti na nastavení vašeho webového prohlížeče uloží na váš počítač. To umožňuje zvýšit uživatelský komfort stránek, identifikovat populární oblasti našeho webu a následně jej cíleně přizpůsobit vašim potřebám a průběžně tak zlepšovat naši nabídku.

Používání cookies je dnes standardní součástí chodu většiny webových stránek. Pokud vám však cookies vadí, naše webové stránky si samozřejmě můžete prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval. Je však možné, že tím omezíte možnosti a uživatelské pohodlí, které vám náš web nabízí.

Odkazy ven
Webová prezentace společnosti Alchimika, s.r.o., může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.

Dotazy & komentáře
Máte-li jakékoliv připomínky k ochraně osobních údajů společností Alchimika, s.r.o., můžete nám je sdělit na emailu info@alchimika.cz. Pokusíme se odpovědět co nejdříve.

Přejete si dostávat novinky do emailu?